ЖИТТЯ

У садочку Переяславського перекривають дах. Дітям ремонт не заважає

Незважаючи на холодну погоду, роботи з будівництва даху в садочку села Переяславське не припиняються. Дітям ремонтні роботи не заважають, садок працює у звичному режимі.

Будівельники повністю демонтували стару покрівлю, замінили дерев’яні конструкції та приступили до монтажу металочерепиці, усі дерев’яні конструкції оброблені, відповідно до вимог пожежної безпеки, повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційну фейсбук-сторінку Студениківської об’єднаної територіальної громади.

“Окрім даху підрядники виконали ще ряд робіт із другої черги, із тепломодернізації. Було замінено 6 вікон, що не відповідали вимогам енергозбереження, як дерев’яних, так і неякісних металопластикових. Розпочато також ремонт трьох ганків, біля центрального встановлено металоконструкції для пандусу задля забезпечення вимог доступності. Наразі садочок відвідує 42 дитини, також тут розташовано перший клас школи. Ремонтні роботи із перекриття даху жодним чином не перешкоджують роботі закладу, дах вкрито гідробар’єрною плівкою. Будівельники працюють у посиленому режимі, претензій до їхньої роботи громада не має”, – повідомила у дописі голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Оксана Симоненко

Нагору