ЖИТТЯ

Дем’янці та Семенівка поборються за чемпіонство з футболу в “золотому” матчі

Дем’янці та Семенівка здобули перемоги в передостанньому турі чемпіонату Переяславщини з футболу. Вони визначать, хто стане чемпіоном, в особистій зустрічі.

Вчора, 21 листопада, відбулися матчі передостаннього (25-го) туру чемпіонату Переяславщини з футболу. Через снігопад вночі з п’ятниці на суботу поле на центральному міському стадіоні стало непридатним для гри. Тож у Дем’янцях, де газон підготувати встигли, провели два матчі за день. Про це повідомляє Інформатор.

Дем’янчани вдома розібралися із міськими “Солонцями” – 5:2. Семенівка, яка відставала на два очки, також перемогла вдома – міський “Матадор-Сімекс” 3:1. Наразі Дем’янці із 63 очками лідирують в турнірній таблиці, Семенівка із 61 очком – на другому місці. Наступної суботи, 28 листопада, вони зустрінуться на стадіоні в Семенівці. Господарів влаштує лише перемога, гостям вистачить і нічиєї для чемпіонства.

“Переяслав” (57 очок) випав із чемпіонської гонки після поразки від Гайшина 1:2 на дем’янецькому полі. Шанси на “бронзу” зберігає дівичківський “Дніпро”, у якого 53 очки та гра в запасі.

Інші матчі туру завершилися так: Велика Каратуль – “Амер” (Пологи-Чобітьки) 0:3, Вовчків – Циблі 3:1, “Дніпро” – Лецьки +:-, “Церера” (Студениківська ОТГ) – Світанок +:-.

Віталій Усик

Нагору