Подібні супи з сиру з’явилися не так давно – приблизно у ХХ столітті. Цікаво те, що для їх приготування можна використовувати найрізноманітніші сорти сиру. Сьогодні ми поділимося одним із рецептів.
Інформатор підготував для вас рецепт супу з плавленого сирка. Приготування не займе багато часу, тому може стати непоганим варіантом постійного домашнього обіду.
Продукти:
- 1 плавлений сирок;
- 500 мл води;
- 2 картоплини;
- 1 морквина;
- 50 мл соняшникової олії;
- 10 г петрушки;
- сіль, перець за смаком;
- грінки за смаком.
Спосіб приготування:
- Наріжте картоплю і варіть до готовності.
- Додайте обсмажену на олії моркву. Перемішайте.
- У бульйон покладіть сир і мішайте до тих пір, поки він не розтане. Посоліть, поперчіть і додайте зелень.
- Під час подачі до столу додайте грінки.
Юлія Кравченко