ЖИТТЯ

Дем’янці здобули “золото” чемпіонату Переяславщини з футболу

Команда з Дем’янець стала чемпіоном Переяславщини з футболу. В останньому турі 28 листопада вона на виїзді зіграла внічию 3:3 із головним конкурентом – Семенівкою.

Перед вирішальним матчем всього чемпіонату команди розділяли між собою лише два очки – у Дем’янець було 63, а в Семенівки – 61. Однак на користь семенівців грав фактор домашнього поля. А от дощова погода, скоріше, сприяла дем’янчанам, бо при ній легше захищатися та відстоювати результат. Інформатор підготував публікацію прямо з місця події.

Вже до 31 хвилини Дем’янці вели в рахунку 2:0, при цьому повністю володіли ініціативою на полі. За хвилину до перерви Семенівка відквитала один м’яч ударом зі штрафного. У другому таймі господарі повністю взяли гру під свій контроль і швидко зрівняли рахунок – 2:2. Однак їх влаштовувала лише перемога, тож тиск на ворота гостей тривав. А забили дем’янчани.

У Семенівки залишалося пів тайму, щоб забити двічі. Але невдовзі гравця команди вилучили з поля через те, що він вдарив уболівальника. Навіть у меншості господарі на 89 хвилині змогли знову зрівняти рахунок. Мали ще нагоду, щоб вийти вперед – не влучили у ворота з гарної позиції. На більше часу не вистачило.

У інших матчах туру були такі результати: Циблі – Велика Каратуль 2:2, “Солонці” (Переяслав) – Вовчків 0:5, “Дніпро” (Дівички) – Гайшин 2:2. “Амер” (Пологи-Чобітьки) отримав технічну перемогу над Лецьками, “Матадор-Сімекс” (Переяслав) – над Світанком, “Церера” (Студениківська ОТГ) – над “Переяславом”.

Підсумкова турнірна таблиця має такий вигляд:

  1. Дем’янці – 64 очки
  2. Семенівка – 62
  3. “Переяслав” – 57
  4. “Дніпро” – 54
  5. “Матадор-Сімекс” – 53
  6. Гайшин – 48
  7. Вовчків – 38
  8. “Солонці” – 35
  9. “Амер” – 29
  10. “Церера” – 25
  11. Велика Каратуль – 25
  12. Циблі – 24
  13. Світанок – 11
  14. Лецьки – 0

Через карантин урочистого нагородження призерів не буде. Медалі та кубки вони отримають неформально.

Районна федерація футболу уже працює над організацією традиційного зимового чемпіонату з футзалу. Якщо не завадить карантин, початок планують на кінець грудня.

Віталій Усик

Нагору