Чудова закуска до святкового столу, а можна й на кожен день. Рецепт дуже простий у своєму приготуванні.
Інформатор продовжує свою “смачну” рубрику. Сьогодні приготуйте гарячі канапки з бринзою та грибами.
Інгредієнти:
- 150 г печериць
- 120 г бринзи
- пів пучка зелені (базилік або кріп з петрушкою)
- 2 зубчики часнику
- 1 ст. л. оливкової олії
- зелень кропу
- хліб
Приготування:
- Поріжте бринзу кубиками зі сторонами приблизно по 1 см. Помийте печериці, дайте їм просохнути та поріжте невеликими шматочками. Зелень разом з часником перетріть в ступці, потім додайте оливкову олію і перемішайте.
- Обсмажте гриби на рослинній олії. В окремій мисці змішайте сир (бринзу), гриби і перетерту зелень з часником. Викладіть отриману суміш на скибки хліба. Помістіть канапки на решітку у заздалегідь розігріту до 200 градусів духовці приблизно на 10 хв.
Оксана Симоненко