Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Гарячі канапки з бринзою і грибами: приготуйте смачну закуску до столу

Чудова закуска до святкового столу, а можна й на кожен день. Рецепт дуже простий у своєму приготуванні.

Інформатор продовжує свою “смачну” рубрику. Сьогодні приготуйте гарячі канапки з бринзою та грибами.

Інгредієнти:

  • 150 г печериць
  • 120 г бринзи 
  • пів пучка зелені (базилік або кріп з петрушкою) 
  • 2 зубчики часнику 
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • зелень кропу
  • хліб

Приготування:

  1. Поріжте бринзу кубиками зі сторонами приблизно по 1 см. Помийте печериці, дайте їм просохнути та поріжте невеликими шматочками. Зелень разом з часником перетріть в ступці, потім додайте оливкову олію і перемішайте.
  2. Обсмажте гриби на рослинній олії. В окремій мисці змішайте сир (бринзу), гриби і перетерту зелень з часником. Викладіть отриману суміш на скибки хліба. Помістіть канапки на решітку у заздалегідь розігріту до 200 градусів духовці приблизно на 10 хв. 

Оксана Симоненко

Нагору