Переяслав Перейти на сайт

Прості і смачні рецепти: приготуйте пасту «Карбонара» як у ресторані

Хочеться влаштувати свято для себе або для когось? Спагеті «Карбонара» мало кого залишить байдужим.

Інформатор ділиться подробицями рецепту. Запасіться макаронами і виділіть 20 хвилин часу для приготування цієї страви.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Бекон поріжте невеликими шматочками або використовуйте вже готові смужки. 2 зубчики часнику подрібніть ножем. Половину цибулини поріжте дрібними кубиками. Розігрійте пательню з 1 ст.л. оливкової олії додайте спочатку часник, через хвилину бекон і потім цибулю. Обсмажте кілька хвилин.
  2. Потім додайте в пательню яйце і вершки (50 мл). Добре перемішайте, щоб суміш стала однорідною. Відразу зніміть пательню з вогню, щоб яйце не згорнулося.
  3. Поставте варитися спагеті. На 2 літри води додайте сіль за смаком і 250 г спагеті, 1 ст.л. оливковової олії. Варіть приблизно 7 хвилин, потім злийте воду. Можна залишити трохи води від спагетті і потім додати в соус для більшої соковитості. Досить 1-2 ст.л.
  4. З’єднайте готову пасту з соусом, добре перемішайте. Натріть пармезан, додайте перець за смаком і листя петрушки.

Юлія Кравченко