ВЛАДА

У Переяславі квітами та подяками привітали старост сіл громади

8 грудня Вячеслав Саулко привітав старост сіл із Днем місцевого самоврядування, яке святкують 7 грудня. Жінкам міський голова вручив квіти і грамоти.

“Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громад”, – сказав голова Переяславської ОТГ Вячеслав Саулко. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради.

Саулко вручив подяки та квіти Валентині Зінченко, старості села Велика Каратуль, Світлані Кондратенко (Гланишів), Раїсі Лещенко (Мазінки) та Тетяні Постолюк (Вовчків). Старости сіл Дем’янці та Гайшин Сергій Кузьменко та Олександр Якуба, судячи з усього, презентів не отримали.

А днем раніше у міській раді привітали представників місцевого самоврядування. Перший заступник міського голови Анатолій Фесенко подякував їм, побажав здоров’я, успіхів у роботі на благо Переяславської громади та вручив подяки і грошові премії.

День місцевого самоврядування – це свято присвячене вшануванню самоврядування як найбільш демократичної форми правління. Це також професійне свято працівників органів місцевого самоврядування та міських і обласних депутатів.

Нагадаємо 6 грудня відзначався  день Збройних сил України. У Переяславі жодних урочистостей з цієї нагоди не проводили, можновладці привітали військовослужбовців через інтернет.

Оксана Симоненко

Нагору