ЖИТТЯ

У що одягнутися жителькам Переяслава взимку: п’ять стильних образів

У що одягатимуться жительки Переяслава в холодну пору року. Пропонуємо модні та зручні образи.

Всі, хто слідкує за модою, напевно, вже знають тренди цієї зими. Але вбрання не завжди зручне та тепле. Тож Інформатор підібрав для вас водночас стильні та зручні луки.

Казуальний

Светри і кофтини. Перед тим, як одягати на себе верхній одяг, потрібно вирішити, що накинути під нього. Оверсайз (безрозмірні) светри і приталені кофти, які можна носити з джинсами і спідницями, добре підійдуть для казуального стилю. Наверх можна надягнути оверсайз пуховик.

Діловий (класичний)

Якщо ви зібрались на роботу або ділову зустріч, то зараз є дуже великий вибір теплих, зимових пальто. Вони підійдуть до строгого офісного костюму. Але пальта можна носити і під кросівки. Зараз це модно.

Спортивний

Багато жінок, носять спортивні костюми. Для зручного поєднання спортивного стилю з верхнім одягом, краще придбати дуті короткі куртки.

Еклектика

У наш час цей стиль актуальний, як ніякий інший. В ньому можна поєднувати речі, які на перший погляд взагалі одне одному не пасують. Але багато хто обирає цей сміливий стиль. Серед неординарних поєднань можуть бути спортивні брюки і взуття на підборі; зимовий пуховик і шорти; шуба та кросівки; спортивний костюм і пальто.

Карантинний

Піжамка або махровий халат ідеально підійдуть, якщо ви дотримуєтесь всіх карантинних норм і не виходите з дому. Такий лук ідеально підходить для походів на кухню, щоб приготувати щось смачненьке та заварити чаю для перегляду улюбленого фільму або серіалу.

Всі ми індивідуальності й маємо різні смаки, тому надягайте те, що вам подобається, обирайте свій стиль та експериментуйте. А Інформатор вам у цьому допомагатиме кожного сезону.

Нагадаємо, що недільний базар у Переяславі відновив свою роботу після “карантину вихідного дня”. Про ціни на ньому ми традиційно розповідатимемо вам.

Оксана Симоненко

 

Нагору