Інформатор Переяслав

ГРОШІ

Які заклади в Переяславі святкують Новий рік і скільки це коштує

Новий Рік – одне з найулюбленіших свят. Багато дрібничок, таких як ялинкові іграшки, хрусткий сніг, бенгальські вогники та запах мандаринів із року в рік змушують нас згадувати дитинство. Всі ми з нетерпінням чекали на Діда Мороза і Снігуроньку і вірили у казку. Так чому б не зробити це знову?

Новий Рік – сімейне свято, його часто зустрічають вдома. Але хтось обирає для себе іншу культурну програму: кафе, ресторани, бенкетні зали. Якщо ви також хотіли би зустріти 2021-ий рік в якомусь закладі, тоді ця публікація стане в нагоді. Інформатор підготував для вас перелік цін на цьогорічні святкові корпоративи у найпопулярніших закладах Переяслава.

Ресторан «Alcatraz»

  • Новорічні корпоративи – від 400 грн за одну особу.
  • Меню складається за узгодженням з гостями. Музика за вибором гостей.

Ресторан «Діброва»

  • Новорічна ніч – до першої години.
  • Святкове застілля, ведуча, музика, конкурси, призи за узгодженням з гостями закладу.
  • Новорічний корпоратив – від 450 гривень.

Ресторан «Гостинний Дім Покровський»

  • Новорічна ніч – 750 гривень (але у закладі досі не впевнені, чи буде вона проводитися).
  • Ведуча вечора, конкурси, подарунки-призи, музика.

Ресторан «Леонтій»

  • Святкова програма в новорічну ніч не проводитиметься.
  • Корпоратив – 450 гривень.
  • На корпоративі буде діджей або музикант. Для бенкетного залу компанія може замовити ведучу вечора.

Кафе-ресторан «Прем’єр»

  • Новорічна ніч не проводитиметься через карантинні обмеження.
  • Корпоратив – від 400 гривень.
  • В п’ятницю та суботу у закладі працює караоке, тому любителі поспівати можуть організувати корпоратив саме в ці дні.

Ресторан «Ichiro»

  • Святкування у новорічну ніч не буде.
  • Корпоратив можна замовити. Сума оплати залежить від меню, яке бажано узгоджувати заздалегідь.
  • У закладі є можливість потанцювати.

Інформатор також нагадує своїм читачам, що з 8 по 24 січня наступного року в Україні вводять локдаун. Якщо бажаєте ознайомитися з особливостями роботи закладів харчування в цей період – переходьте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору