ЖИТТЯ

Чим прикрасити домівку до Нового Року

Новий Рік вже стукає у наші двері. Люди потихеньку починають ставити вдома святкові ялинки та спустошувати магазини. Гірлянди, мішура, фігурки Діда Мороза та Снігуроньки – все це є важливими атрибутами свята.

Яскраві декорації задають тон і настрій для Нового Року. Саме тому Інформатор вирішив підібрати для своїх читачів низку ідей для декорування свого дому.

СТИЛЬ “НАТУРАЛЬНІСТЬ”

Якщо ваше житло уже несе в собі якийсь витриманий стиль і вся ця яскрава мішура ніяким чином не вписується в підсумковий варіант, можна використати щось інше. Натуральний, але все ще святковий новорічний антураж влучно передадуть шишки, хвоя, сухі гілки, мандарини. Все це є непоганою альтернативою яскравим гірляндам і гарно підтримують новорічну концепцію.

НОВОРІЧНИЙ АРОМАТ

Порада буде в нагоді тим, хто ставить вдома штучну ялинку. Зараз це стає все популярнішим елементом новорічного декору. Люди ставлять штучні ялинки з метою захисту навколишнього середовища. Ідеальним варіантом для святкового аромату стануть ароматичні масла: хвоя, цитрусові, шоколад, кориця та інші.

САНЧАТА ЯК ЕЛЕМЕНТ ДЕКОРУ

Оригінальний елемент декору вдома – санчата. Їх можна використати у новорічному інтер’єрі, особливо якщо санчата зроблені з дерева. А в тім, можна взяти і великі. Додайте трошки мішури та гірлянд і отримайте неординарну декорацію до свята.

СВЯТКОВІ ПОДУШКИ

Декоративні подушки з тематичними новорічними візерунками або ж виконані з ошатної блискучої тканини (в тон основним мотивами) вміло підкреслять святкову тематику. Ви можете придбати їх або ж виготовити самостійно. Витрачені гроші і зусилля не пропадуть дарма, оскільки подібні яскраві акценти пожвавлюють інтер’єр незалежно від пори року.

ТЕМАТИЧНА ГАМА КОЛЬОРІВ

Ніщо так не радує око, як ідеальний симбіоз кольорів. Як відомо, найпоширеніші новорічні кольори – червоний і білий, рідше – золотий, блакитний, срібний, зелений. Всі ці (або навіть інші свої улюблені) ви можете синтезувати за власним бажанням. Спробуйте оформити кімнату з певним заданим тоном, це точно позитивно вплине на атмосферу свята.

Нагадаємо, нещодавно Інформатор публікував цікавий фоторепортаж. Переглянувши наші фото, ви зможете поринути у зимову атмосферу Переяслава.

Юлія Кравченко

Нагору