ЖИТТЯ

У Переяславі в полі застрелили трьох собак

19 грудня у Переяславі активісти знайшли трьох застрелених собак. Тепер шукають того, хто так вчинив із тваринами.

“Учора нам повідомили про страшну знахідку на вул. Літописній: дві застрелені собаки. Остап Бульба (нік користувача Facebook — ред.) поїхав перевірити цю інформацію і дійсно побачив собак, які “акуратно” були складені одна біля одної. Місце, де залишили цих собак, межує з полем і так званим “пітомніком”. За словами людини, яка їх знайшла, вчора о 10-11 годині ранку вона чула постріли”, — написала депутатка міськради, членкиня ГО “У добрі руки” Аліна Литвин у Facebook, повідомляє Інформатор.

Далі у повідомленні йдеться, що Аліна Литвин із Тетяною Чеботарь, також депутаткою міськради та головою ГО “У добрі руки”, сьогодні, 20 грудня, побували в тому місці. Поки обстежували прилеглі дороги, знайшли ще одну мертву собаку в 300 метрах від попередніх “знахідок”. На ній теж були ознаки насильницької смерті.

Активісти закликають не випускати без нагляду своїх домашніх улюбленців, щоб вони також не стали жертвами. Просять допомоги у переяславців: якщо десь почуєте постріли, негайно повідомте про це у соцмережах.

Нагадаємо, нещодавно жителька Переяслава знайшла породистого сірого кота (ймовірно британський прямовухий) у мікрорайоні Трубайлівка. За її словами, кота збила машина і він в тяжкому стані.

Нагору