Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У п’ятьох селах Переяславщини не буде світла: коли і чому

У четвер та п’ятницю в декількох селах району можуть відключити світло. Це зроблять у зв’язку з чисткою ліній електропередач.

У четвер, 24 грудня, електроенергію планують відключити в селі Строкова на вулиці Центральна, у Циблях (Циблівська ОТГ) на вулицях Юнатів, Бойка-Павлова, Рибальська, Радянська, Садова. Наступного дня світло можуть відключити в Студениках та Переяславському (Студениківська ОТГ) на всіх вулицях та у Дем’янцях (Переяславська ОТГ) на вулиці Леніна. Світла не буде з 8:30 до 16:30.

Світло відключать у зв’язку із плановою розчисткою ліній електропередач. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Втім, на Facebook-сторінці Студениківської об’єднаної територіальної громади повідомляють, що в Студениках після Нового року планують відключити світло у зв’язку із плановою розчисткою ліній електропередач. Не буде світла з 8:00 до 16:30. 2 січня відключать світло на вулицях Лісова та Переяславській. А 3 грудня – на вулицях Якушева та Козелецькій.

Нагадаємо, що у Переяславі відкрили пункт обігріву. Де він розміщується та які послуги надає, читайте у нашій публікації.

Оксана Симоненко

 

Нагору