ЖИТТЯ

Вдалий для подорожей та успішний для України: що астрологи прогнозували на 2020 рік

Напередодні кожного Нового року в інтернеті поширюються статті із прогнозами екстрасенсів та астрологів на прийдешній рік. І, на диво, чимало людей у них вірить.

Інформатор знайшов минулорічні публікації з “експертними думками” екстрасенсів та астрологів про 2020-й. Прогнозували, що цей рік буде сприятливим для мандрівників та успішним для України. Про можливу пандемію здогадувався лише дехто.

На сайті lux.fm переможниця двох сезонів “Битви екстрасенсів” Альона Курилова передбачала таке: “У мене відчуття, що 2020 рік виявиться далеко не гіршим за останні 12 років. Перед багатьма з’явиться позиція вибору. Настане час не вичікування, а прийняття обміркованих рішень. Позитивно продовжать відкриватися дороги подорожнім і мандрівникам. Усім, хто пов’язаний з поїздками (робочими або туристичними), буде сприяти удача! Я б сказала, девіз наступаючого року – “дорогу подужає той, хто йде”. Буде збудовано велику кількість доріг і мостів. Доля буде привітною до тих, чия робота пов’язана з морським транспортом і будь-якими пересуваннями”.

На сайті lifestyle.24tv.ua учасник “Битви екстрасенсів” Хаял Алекперов сказав, що на українців чекає загострення на політичному Олімпі. Конфлікти південного сходу набриднуть іншим країнам, і українці залишаться зі своїми проблемами. Також він додав, що страшні таємниці випливуть назовні. Політики, бізнесмени, які зловживають владою, за його думкою, мають бути заарештовані та покаранні судом.

У публікації unian.ua астрологиня Людмила Халанська прогнозувала: “Значущим стане з’єднання на початку весни транзитного Сатурна з натальним Сатурном України. Це знаменує собою завершення цілого етапу життя держави і початок нового циклу розвитку. Тобто 2020 рік стане першим в процесі необхідних системних перетворень, які виникли до моменту завершення циклу Сатурна. Можемо очікувати, що всі питання, на які поки немає відповіді, всі невирішені проблеми, що стоять перед нами зараз, увійдуть до порядку денного на найближчі роки. Весняний транзит Сатурна запустить реалізацію цієї багаторічної програми. Потрібно визнати, що весна наступного року, особливо її початок, подарує багато гармонійних і дієвих аспектів, які істотно просунуть Україну на важкому шляху змін. 2020 рік буде щедрим на сприятливі для нашої країни аспекти”.

Астрологиня Світлана Драган прогнозувала таке: “Під впливом сполуки Сатурна і Юпітера, які зійшлися у Водолії, буде будуватися новий світ. Встановлюватимуться несподівані політичні та економічні закони. Світогляд людей кардинально зміниться. 2020 рік буде складним, жорстким і навіть драматичним. Січень 2020 ознаменується катаклізмом в Японії, швидше за все, острови очікує потужний землетрус. Наступні країни, які постраждають — це Китай і Корея. Потім настане тимчасове затишшя перед бурею, коли обставини в країнах почнуть повільно, але впевнено загострюватися. Можливі неврожаї через небувале холодне літо”.

На сайті lmn.in.ua астрологиня Лія Адамчук прогнозувала: “З позитивних подій в Україні у наступному році буде те, що країна все ж залишиться існувати на політичній карті світу. Хоча, швидше за все, це буде нова Україна. Можуть з’явитися схожі події, як в 1991 році. Тоді кілька років країна була у важкому стані, але пізніше все налагодилось. Такий хід подій може бути й зараз. Швидше за все триватимуть військові дії або знищення за допомогою епідемії. Перешкоди і труднощі і конфлікти в уряді, які можуть призвести до зміни влади, розпуску Верховної Ради. До прикладу, приблизно 10 лютого в країні можливий конфлікт щодо землі, території. Це антисоціальні акти, агресія – все, що спрямоване проти існуючого порядку”.

Консультант з китайської астрології Ба Цзи Давид Векуа прокоментував для сайту fakty.com.ua: “У рамках держави можна сказати, що економічний та фінансовий бік для України будуть найгострішими проблемами 2020 року. Існує загроза дефолту, хоча можлива девальвація національної валюти та брак інвестицій в економіку. Народ буде все більше розчаровуватися у владі через дії в сфері національної ідентичності та спадщини, а також через фінансові претензії щодо реалізації бюджету”.

Астрологиня, кандидатка психологічних наук Лариса Гресь на сайті comments.ua: “2020 рік несе З’єднання Мутації в Повітрі, а значить — зміну всіх життєвих пріоритетів на довгі, довгі роки. Йде зміна епох, і з’єднання Сатурна і Юпітера в знаку Водолія, в одній із найбільш жорстких стихій, обіцяють події, які запам’ятаються, але зруйнують. Валитися і змінюватися буде все, що нежиттєздатне: неспроможні моделі політичної, економічної і фінансової систем, неспроможний життєвий уклад, системи цінностей, світоглядні позиції, які вже не сприяють розвитку. І цей етап руйнації буде тривалим”.

Про передбачення на 2021 рік Інформатор не писатиме. Ми вважаємо, що прогнози — це справа невдячна, особливо якщо вони не підкріплені аналізом та аргументами.

Нагадаємо, нещодавно ми дослідили, скільки переяславцям варто витратити для гарного новорічного столу. Читайте за посиланням — сума вас здивує.

Віталій Усик

Нагору