ЖИТТЯ

Погода на 6 січня: дорога в Переяславі увесь день буде вологою

У середу, 6 січня, у Переяславі майже увесь день йтиме дощ. Температура підніметься до 4 градусів тепла.

Майже протягом усього дня йтиме дощ. До 20:00 він припиниться. Мінусової температури не спостерігатиметься. Найтепліше буде з 14:00 до 17:00 – 4 градуси тепла. Вночі прогнозують 1 градус тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.ua.

Швидкість вітру сягатиме 4-6 м/с, опади – 2,5 мм. Дорога увесь день буде вологою.

Вологість повітря складатиме 92-96%. Тривалість дня 6 січня – 8 годин 16 хвилин. Завтра день буде довшим на одну хвилину, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:52, а захід о 16:08.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували в 1988 році – 9,8 градусів тепла, а найнижчу в 1935 році – 30,8 градусів морозу.

Народний прогноз:

6 січня усі православні святкують Святвечір. З цього дня настають Різдвяні морози. Глибоко промерзла земля передбачає родючість. За погодою цього дня визначали погоду грудня. Якщо тепло — весна буде холодною; заметіль — на врожай пшениці. У народі говорили: “Якщо на Кутю небо зоряне — багатий приплід скотини і багато ягід буде”. Якщо на Святвечір буде снігопад, чекайте процвітання господарства у новому році, а якщо мороз — у сім’ї буде злагода і любов.

Оксана Симоненко

Нагору