ЖИТТЯ

Погода на 7 січня: у Переяславі вночі прогнозують мокрий сніг

У четвер, 7 січня, у Переяславі увесь день йтиме дощ. Мінусової температури не спостерігатиметься.

Протягом усього дня йтиме дощ. В 23:00 прогнозують дощ зі снігом. Мінусової температури не спостерігатиметься. Найтепліше буде з 14:00 до 20:00 – 5 градусів тепла. Вночі прогнозують 1 градус тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.ua.

Швидкість вітру сягатиме 4-8 м/с, опади – 4,6 мм. Дорога увесь день буде вологою.

Вологість повітря складатиме 96-98%. Тривалість дня 7 січня – 8 годин 18 хвилин. Завтра день буде довшим на дві хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:51, а захід о 16:09.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували в 1975 році – 8 градусів тепла, а найнижчу в 1935 році – 29,7 градусів морозу.

Народний прогноз:

7 січня відзначається Різдво — одне з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, добра, миролюбності, прославлення Христа. Наші пращури помітили: якщо цього дня тепло — весна буде холодною. Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній прогнозує літом достаток хліба і малини. Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі — на врожай грибів, ягід та гороху.

Оксана Симоненко

Нагору