Риба – неймовірно корисний і смачний продукт. З рибного фаршу можна приготувати найсоковитіші та ніжні котлети, які ідеально підійдуть як для звичайного обіду, так і для святкового столу.
Дуже смачні котлетки виходять навіть з найдешевшої риби. У цю універсальну страву додають овочі, крупи та інші види риб. У будь-якому випадку смак вас порадує.
Інформатор розповість вам, як її приготувати.
Інгредієнти:
- 500 г річкової або морської риби
- 2 курячих яйця
- 2 цибулини
- 200 г м’якоті батона
- 100 мл молока
- сіль та перець – за смаком
- спеції – за бажанням
Приготування:
- Обробіть рибу: розріжте, відокремте від голови, плавників і хвоста.
- Шматочки філе і цибулі пропустіть через м’ясорубку.
- Змішайте фарш з перцем, сіллю і спеціями. Замочіть м’якоть хліба в молоці.
- Потім перемістіть його в фарш, додайте яйце і ретельно перемішайте.
- Сформуйте котлетки і обсмажте на олії.
Оксана Симоненко