Переяслав Перейти на сайт

Анну Степаненко на посаді головного архітектора Переяслава замінив Петро Пурденко

На сесії міської ради Переяслава 24 грудня прийняли рішення створити управління містобудування, архітектури та використання земель. Очолив його Петро Пурденко.

Управління містобудування, архітектури та використання земель створили на базі відділу містобудування та архітектури та відділу з питань земель на земельного кадастру виконкому міськради. 4 січня його очолив Петро Пурденко, відповідно він став головним архітектором Переяслава. Про це Інформатору повідомила колишня головна архітекторка міста Анна Степаненко.

Степаненко працювала на посаді понад п’ять років. Нагадаємо, що вона балотувалася на посаду голови міськради на минулих виборах. Коли Вячеслав Саулко уже майже переміг, залишилося офіційно оголосити результати, подала скаргу щодо двох виборчих дільниць. Перерахунок голосів суттєво не змінив результатів.

Петро Пурденко (52 роки) після виборів став заступником головного архітектора міста. До цього був начальником відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації. У 1992 році закінчив Київський інженерно-будівельний інститут за спеціальністю “промислове та цивільне будівництво”. Має великий досвід роботи в органах виконавчої влади у сфері земельних ресурсів (Держкомзему, Держземагенства тощо).

Нагадаємо, Вячеслав Саулко вже говорив про можливі зміни у виконавчих органах міської ради. Про це в нього цікавився Інформатор на онлайн-пресконференції. Які ще були запитання, читайте за посиланням.

Віталій Усик