Канапки або канапе — вид бутерброда, варіацій приготування якого існує безліч. Це невеликі шматочки інгредієнтів, які зазвичай чіпляють на шпажки для зручного споживання.
Канапе — страва, для якої ви самі можете вигадати інгредієнти та алгоритм приготування, але сьогодні ми розкажемо вам варіант канапки з крабових паличок, яйця та твердого сиру. Як приготувати таку закуску, розповість Інформатор.
Продукти:
- 3 яйця;
- 70 г сиру;
- 1-2 зубчики часнику;
- 1 столова ложка майонезу;
- 3 крабові палички;
- 50 г кокосової стружки.
Спосіб приготування:
- Зваріть яйця круто, остудіть і почистіть.
- Натріть яйця і сир на дрібній тертці.
- Додайте подрібнений часник і майонез, добре перемішайте.
- Розріжте кожну крабову паличку на шість шматочків.
- Обліпіть кожен з них сирно-яєчної сумішшю і обваляйте в стружці.
- Вставте в отримані кульки шпажки.
Юлія Кравченко