Фаршировані яйця ー надзвичайно смачна закуска. До того ж алгоритм приготування дуже простий, впорається навіть дитина.
Сьогоднішній варіант рецепту включає у себе гриби. Можна використати будь-які: свіжі чи заморожені. Якщо обираєте другий варіант, то обов’язково розморозьте їх та злийте зайву рідину. Як приготувати фаршировані яйця з грибами, розповість Інформатор.
Продукти:
- 7-10 варених яєць
- 150 г грибів
- 150 г цибулі
- 150 г моркви
- майонез
- зелень за смаком
- сіль
- перець
- рослинна олія
Спосіб приготування:
- Цибулю та зелень дрібно наріжте, а моркву натріть на дрібній тертці.
- Яйця розріжте на дві частини. Витягніть жовтки та натріть на дрібній тертці.
- На рослинній олії обсмажте цибулю. Додайте моркву. Обсмажте.
- Потім додайте гриби. Посоліть, поперчіть і смажте протягом 20-25 хвилин.
- Остудіть гриби з цибулею і морквою, а далі покладіть в блендер і подрібніть.
- Додайте жовтки та зелень. Перемішайте.
- Додайте майонезу за смаком. Перемішати.
- Отриманою масою нафаршируйте половинки яєць (білки).
Юлія Краченко