ЖИТТЯ

У Переяславі на багатьох вулицях може не бути світла: де і коли

У п’ятницю в Переяславі та в селі Помоклі може не бути світла. Його відключать у зв’язку з плановим технічним обслуговуванням.

У п’ятницю, 29 січня, електроенергію можуть відключити у місті Переяслав та в селі Помоклі у зв’язку із плановим технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 17:00:

  • у Переяславі – на вулицях Толстого, Глінки, Кутузова, Панаса Мирного, Пасічній, Гагаріна, Петропавлівській, Ярослава Потапенка, Тичини, провулку Толстого, Східній, Новокиївському шосе, провулку Суворова, Віктора Авраменка, Гаяринській, Індустріальній, Краєвидній, Сухомлинського, Поліській, Богдана Хмельницького, Гімназійній.
  • у Помоклях (Ташанська ТГ) – на вулицях  Гагаріна, Кірова, Садовій, Польовій, Молодіжній, Шевченка, Щорса, Радянській, Береговій, Павленка, Травневій.

Нагадаємо, що протягом останніх років річка Альта втратила естетичний вигляд: вода стала темною і брудною, а сміття на берегах стало звичним. Але 27 січня працівники ВУКГ зайнялися чисткою прибережних територій.

Оксана Симоненко

Нагору