ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте кавово-шоколадний кекс у мікрохвильовці

Кавово-шоколадний кекс у мікрохвильовці — кулінарний тренд. Ця страва забере щонайбільше п’ять хвилин вашого часу і стане ідеальним варіантом швидкого й поживного сніданку.

І нехай вас не бентежить, що кекс готується у мікрохвильовці, до переліку інгредієнтів не входять напівфабрикати. Як спекти кекс у мікрохвільовій пічці, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 3 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. розчинної кави
  • 2 ст.л. какао-порошку
  • 3 ст.л. цукру
  • 1/4 ч.л. розпушувачу
  • 2 ст.л. молока
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 1/2 ч.л. ваніліну

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішайте борошно, каву, какао-порошок, цукор і розпушувач. Все добре перемішуйте.
  2. Додайте молоко, яйце, масло і ванілін. Все перемішайте виделкою до утворення однорідної маси.
  3. Вилийте суміш у змащений маслом кухоль і поставте в мікрохвильову піч на високий режим приблизно на 90 секунд, до тих пір поки кекс не буде готовий. Головне — не перетримати!
  4. Подавайте до столу з кулькою ванільного морозива або просто присипавши цукровою пудрою.

Юлія Кравченко

Нагору