Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Погода на 7 лютого: температура в Переяславі сягне 18 градусів морозу

Температура повітря в Переяславі знизиться до 18 градусів з позначкою мінус. Ввечері прогнозують невеликі опади у вигляді снігу.

Ніч 7 лютого буде ясною, але ранок та день синоптики обіцяють похмурі. Ввечері піде невеликий сніг. Найхолодніше буде о 5:00 – 18 градусів морозу. Найтепліше буде вдень, о 14:00 – 12 градусів морозу. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.ua.

На дорозі буде слизько, при снігопаді з’явиться сніговий наліт. Швидкість вітру сягатиме 7 м/с. Вологість повітря складатиме 63-80%. Тривалість дня 7 лютого – 9 годин 40 хвилин. Завтра день буде довшим на чотири хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:18, а захід – о 16:58.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2004-му – 9,2 градуси тепла, а найнижчу в 1929-му – 32,2 градуси морозу.

Народні прикмети:

7 лютого відзначають день пам’яті святителя Григорія Богослова. У минулі часи за цим днем судили про майбутню зиму. Яким день буде зранку до обіду, такою буде і перша половина наступної зими, а погода з обіду до вечора вказувала на другу половину зими. Густий туман передвіщав мор худоби, а ясна погода — до сприятливого року.

Юлія Кравченко

Нагору