Переяслав Перейти на сайт

У скільки обійдеться романтична вечеря до дня закоханих у Переяславі

Підготуватись до романтичної вечері насправді просто. Ви можете все приготувати разом або ж це може стати приємним сюрпризом для вашої рідної людини.

Просто уявіть: ви вдвох готуєте смачні та незвичайні страви, які не входять до вашого повсякденного меню, накриваєте на стіл на насолоджуєтесь цим романтичним вечором. Після трапези можна переглянути романтичну комедію.

Інформатор підібрав меню для закоханих. Витратите ви на нього близько 900 гривень.

Ми все-таки наполягаємо, що в такий вечір варто надати перевагу морепродуктам, найкращим афродизіакам. Для вечері вам знадобиться таке: 

Після такої пікантної вечері ви нарешті можете насолодитись одне одним. Але якщо поки що не плануєте мати дітей, то краще користуватись контрацептивами. Купити три презервативи можна за 63-78,59 гривень.

Також не забувайте про квіти, вони прикрасять ваш вечір та додадуть романтичної атмосфери. Придбати можна троянди, зараз вони коштують від 25 до 70 за штуку.

Раніше Інформатор повідомляв вам про те, як приготувати для коханих капкейки-валентинки. Капкейки — це дивовижно ніжні тістечка з кремом, схожі на маленькі тортики.

Оксана Симоненко