Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте соковиті домашні нагетси

Щоб приготувати вдома ароматні апетитні нагетси, нам необхідно зовсім небагато. Нагетси – це шматочки соковитого курячого філе в паніровці, обсмажені на сковороді або у фритюрі до хрусткої золотистої скоринки. 

Інформатор розповість вам, як приготувати смачні домашні нагетси.

Інгредієнти:

Приготування: 

  1. Наріжте куряче філе невеликими шматочками, у тарілці збийте вилочкою два яйця.
  2. Для паніровки змішайте сухарі, сіль, перець і паприку, розігрійте олію в сковорідці.
  3. Вмочіть шматочок курки в яєчну суміш, потім – у паніровку. Смажте курячі нагетси до золотистої скоринки. Готові нагетси перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб позбутися зайвого жиру.

Оксана Симоненко