До весни залишились лічені дні, тож саме час приготувати сендвічі “Весняні”. Для цього знадобляться свіжі овочі та смачний сир.
Детальніше про приготування розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 6 шматків хліба для сендвічів
- 20 г червоної цибулі
- 2 ст. л. майонезу
- 2 свіжих огірки
- 30 г сиру Філадельфія
- 125 г солоної сьомги
- 1 ч. л. лимонного соку
- чорний мелений перець – за смаком
Приготування:
- Сир дістаньте з холодильника хвилин за 20 до початку приготування сендвічів.
- Готуємо начинку. Подрібніть сьомгу, дуже дрібно наріжте червону цибулю, викладіть все в миску й змішайте з лимонним соком і майонезом. Поперчіть за смаком. Перемішайте та відставте вбік.
- У хлібних скибочок відріжте краї. Довгі огірки вимийте й за допомогою овочерізки наріжте тонкими стрічками (не доходячи до середини з насінням). Викладіть на серветку і промокніть.
- На один бік кожної скибочки хліба намажте тонким рівним шаром сир. Зверху викладіть навскоси смужки огірка. Акуратно придавіть і за необхідності знову промокніть паперовою серветкою.
- Чергуючи через один, нанесіть на інший бік хліба рівним шаром начинку із сьомги. Накрийте другою скибочкою так, щоб сторона з огірками була зовні.
- Тепер просто акуратно обріжте смужки огірків, вирівнюючи їх по краю сендвічів.
Оксана Симоненко