ЖИТТЯ

Голова Київської облдержадміністрації захворів на коронавірус, але працює надалі

22 лютого голова Київської обласної державної адміністрації повідомив, що тепер може говорити про коронавірусну хворобу з власного досвіду. Він захворів і наразі перебуває на самоізоляції.

Василь Володін один із тих чиновників, які завжди наголошували, що коронавірус — дуже небезпечна хвороба. Тепер він сам переживає її в легкій формі. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку Володіна у Facebook.

Василь Володін зазначив, що позитивний результат він отримав на вихідних. Оскільки захворювання протікає у відносно легкій формі, він перебуває вдома на самоізоляції та працює дистанційно. Ситуацію голова адміністрації коментує так:

— Це жодним чином не вплине на розпочаті раніше ініціативи. Ми з командою облдержадміністрації продовжуємо роботу в штатному режимі. Єдина відмінність у тому, що я долучатимусь до всіх процесів дистанційно.

Володін вкотре закликає всіх жителів Київщини дотримуватися карантинних обмежень, користуватися засобами індивідуального захисту (масками й антисептиками), уникати скупчень людей, а також дуже уважно ставитися до свого самопочуття.

Нагадуємо, за минулу добу в лікарні Переяслава від коронавірусної хвороби ніхто не помер. Виписали двох людей.

Нагору