ЖИТТЯ

Двоє дітей пішли з дому: їх розшукують всі наряди поліції Київщини

У селі Рогозів поблизу Переяслава двоє дітей пішли з дому. Їх розшукує поліція.

До поліції звернулася жителька села Рогозів, що на Бориспільщині (приблизно за 35 кілометрів від Переяслава). Вона повідомила, що зникли її 14-річна донька Христина Герасименко та 12-річний син Віктор Герасименко. Відомо, що діти покидають домівку не вперше. Зранку 24 лютого вони пішли до школи, проте на заняттях так і не з’явились. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку поліції Київської області.

На пошуки дітей орієнтовано всі наряди поліції Київської області та столиці, громадськість. Пошукові заходи тривають. Поліція просить за наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження дітей та їхньої мами повідомляти за номером 102.

Христині Герасименко на вигляд 14 років, зріст 163 см, середньої статури, волосся темне, середньої довжини, обличчя кругле, очі блакитні. На шиї з правого боку три родимки. Була одягнута в довгу темно-зелену куртку з білим написом на спині, джинси чорного кольору, чорні кросівки. З собою має наплічник бірюзового кольору.

Віктору Герасименку на вигляд 12 років, зріст 160 см, худорлявої статури, темне волосся, обличчя овальне, над верхньою губою родимка, очі зелено-карі. Був одягнутий в чорні штани, жовті кросівки, куртку червоного кольору з чорними смужками, шапку білого кольору з балабоном.

Нагадаємо, що протягом тижня на Переяславщині трапилося дві крадіжки та дві ДТП. Їх зафіксували місцеві поліцейські.

Нагору