Фарширований перець можна готувати не тільки з рисом та м’ясним фаршем. Є багато різних варіантів цієї страви, а фарширувати можна різноманітними продуктами, наприклад, моцарелою та оливками.
Інформатор розповість детальніше, як приготувати цю просту страву.
Інгредієнти:
- 5 червоних солодких перчин
- 30 кульок моцарели
- 30 оливок без кісточок
- листя свіжого базиліку
- оливкова олія
Приготування:
- Перець очистіть від серцевини та розріжте навпіл.
- Форму для запікання збризніть оливковою олією та викладіть перець у форму. У кожну половинку перцю покладіть 3 кульки моцарели, мінімум 3 оливки (можна більше) і свіжий базилік (або іншу зелень, якщо немає базиліку).
- Моцарелу та оливки можна подрібнити, а можна залишити цілими — як вам більше подобається.
- Поставте перець в гарячку духовку на 20-30 хвилин або до готовності.
Оксана Симоненко