Переяслав Перейти на сайт

Погода на 7 березня: у Переяславі буде сильний вітер

Завтра в Переяславі прогнозується вітер зі швидкістю до 18 метрів за секунду. Температура вночі буде -5 градусів, втім, вдень вона підніметься до +4.

7 березня буде доволі мінливим днем: перша половина доби буде ясною, але після обіду небо стане похмурим. Найнижчу температуру прогнозують вночі – 5 градусів морозу. Найтепліше буде вдень – 4 градуси з позначкою плюс. Опадів не прогнозують. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.ua.

Дорога протягом доби буде сухою. Вітер сягатиме швидкості 6-18 м/с. Вологість повітря складатиме 51-74%. Тривалість дня 7 березня – 11 годин 22 хвилини. Завтра день буде довшим аж на п’ять хвилин, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:24, а захід – о 17:46.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1995 році – 16,3 градуса тепла, а найнижчу в 1964-му – 24,9 градуса морозу.

Народні прикмети:

7 березня відзначають день пам’яті преподобного Мойсея Білозерського, Маврикія. На Маврикія настає ранній приліт граків, прилітають перші шпаки, а це вказує на ранню весну. У цей день можна почути перший спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріш за все буде дощовим.

Юлія Кравченко