Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Сесії міської ради Переяслава відтепер розпочинатимуться молитвою

Восьма сесія міської ради розпочалася досить незвично. Представники Ради церков Переяславщини прочитали молитву.

Сьогодні, 18 березня, відбулося восьме засідання сесії міської ради Переяслава. Після привітань депутатів та працівників ради, які протягом місяця святкували свої дні народження, зазвичай обранці офіційно реєструються та розпочинається засідання. Однак цього разу все почалося із молитви “Отче наш”, яку прочитали представники Ради церков Переяславщини. Про це повідомляє Інформатор із зали засідань.

Настоятель міського Володимирського храму (будівничим якого є голова Переяславської ТГ Вячеслав Саулко) Іван Будняк прочитав молитву та передав слово своїм колегам із інших церков. Ті просили Бога благословити голову громади та всіх депутатів для успішної роботи задля жителів міста. Також дякували Богу, що у Переяславі головою став Вячеслав Саулко. Весь цей процес тривав близько п’яти хвилин. Тепер кожна сесія у Переяславі розпочинатиметься саме так.

Нагадаємо, що сьогодні мер Києва Віталій Кличко повідомив про запровадження в столиці суворих карантинних обмежень. Ми дізналися, що буде в Переяславі.

Віталій Усик

Фото із сайту міської ради

Нагору