Переяслав Перейти на сайт

Ресторани зачиняються, базару на Шкільній не буде: офіційні обмеження у Переяславі

Як відомо, на Київщині посилили карантинні обмеження. О 16:00 у Переяславі провели позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС та оприлюднили, що саме офіційно буде заборонено в нашому місті.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Віктор Жарко повідомив Інформатору, що офіційно Київщина залишається у “помаранчевій” зоні епідемічної небезпеки. Однак у звязку з різким зростанням хворих все-таки запровадила суворі обмеження. Їх підтримали на засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Тож із 21 березня до 9 квітня у Переяславі буде заборонено (зберігаємо стиль та орфографію документа):

Перевізник несе відповідальність за дезінфекцію транспортних засобів та забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та здійснює контроль за використанням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, пасажирами під час перевезення, у тому числі виготовлених самостійно.

Реалізація зазначеної групи товарів може відбуватись лише із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Нагадаємо, в лікарні Переяслава за добу зафіксовано три летальних випадки. Кількість пацієнтів надалі зростає.