Переяслав Перейти на сайт

Шкільна у Переяславі знову порожня, всі пішли базарувати на “Даринок”

21 березня на недільному базарі було, як ніколи, багато людей. На “Даринку” навіть важко пройти, тому що продавці з покупцями заповнили майже всю територію.

21 березня на недільному базарі було, як ніколи, багато людей. На Шкільній стало порожньо, адже від сьогодні у Переяславі заборонили роботу непродовольчих ринків у зв’язку з посиленнням карантинних обмежень. Зате на “Даринку” навіть важко пройти, бо продавці з покупцями заповнили майже всю його територію. Мало людей чомусь у м’ясному павільйоні. “Всі напевно думають, що якщо Шкільну перекрили, то і тут зачинено”, – поскаржилася продавчиня.

На “Даринок” привезли сьогодні дуже багато овочів та фруктів. Сир можна було купити за 90-100 гривень за 1 кг. Ціна на сало трохи знизилась, порівняно з минулим тижнем, – до 110 гривень. Вибір риби на базарі значно збільшився.

Інформатор дізнався, які ціни на товар сьогодні.

Зранку вибір молочної продукції величезний

На Шкільній знову порожньо

На “Даринку” погода сприяє торгам

Нагадаємо, що на Київщині посилили карантинні обмеження. 19 березня у Переяславі провели позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС та оприлюднили, що саме офіційно буде заборонено в нашому місті із 21 березня.

Оксана Симоненко