ЖИТТЯ

Погода на 24 березня: у Переяславі протягом дня буде хмарно

Завтра у Переяславі буде хмарно. Але температура підніметься до 5 градусів тепла. 

24 березня погода буде хмарною. Проте вранці із-за хмар час від часу виглядатиме сонце. Найхолодніше буде вночі – 2 градуси морозу. Найтепліше буде вдень – 5 градусів тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.ua.

Дороги протягом дня будуть сухими. Швидкість вітру сягатиме 7-15 м/с. Вологість повітря складатиме 52-86%. Опадів не спостерігатиметься. Тривалість дня 24 березня – 12 годин 25 хвилин. Завтра день буде довшим на три хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:48, а захід – о 18:13.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1913 році – 19,3 градуса тепла, а найнижчу в 1952-му – 13,1 градуса морозу.

Народний прогноз:

24 березня вшановують пам’ять святого Софронія премудрого, патріарха Єрусалимського. Як відомо, березень – це достатньо холодний місяць, тому заморозки і заметілі для нього цілком нормальне явище. У давнину помітили, що пухнастий іній у цей день передвіщає хорошу погоду. “Якщо у цей день березень забирає з собою холод, літо буде теплим”. У цей час розпочинається ранній рух соку у берези.

Оксана Симоненко

Нагору