ЖИТТЯ

Де на Переяславщині може не бути світла: графік відключень на два дні

У четвер та п’ятницю Переяслав та одне село колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановими капітальним ремонтом і технічним обслуговуванням.

У четвер та п’ятницю, 26-27 березня, електроенергію можуть відключити у Переяславі та Козлові у зв’язку з плановими капітальним ремонтом та техобслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

25 березня світла може не бути з 8:00 до 17:00 в селі Козлів (Студениківська ТГ) на вулицях Шлях, Шкільній, Барабаші, Бойка, Загребля, Гаманець та Лої. У Переяславі електроенергію можуть відключити з 8:00 до 16:00 на вулицях Веселій, Сонячній, Озерній, Алєксєєва, Дружби та Цвіточній.

26 березня світла може не бути з 8:00 до 17:00 в селі Козлів (Студениківська ТГ) на вулицях Піщаній, Польовій, Касяни та Лої. У Переяславі електроенергію можуть відключити з 8:00 до 15:00 на вулицях Космонавтів, Каштанній, Дружби, Алєксєєва, Петухова, Комарівській, Тараса Федоровича та на провулку Тараса Федоровича.

Багато переяславців містян віддають перевагу супермаркетам, бо саме там можна обирати продукцію на власний розсуд, нікуди не поспішаючи. Тож у якому із супермаркетів це робити вигідніше?

Юлія Кравченко

Нагору