ЖИТТЯ

На Переяславщині Ford врізався в KІА: один з водіїв був п’яний

На трасі Київ-Харків зіткнулися два автомобілі. Один із водіїв був п’яний.

Ввечері 2 квітня бориспільські патрульні отримали виклик про те, що на 91 км автодороги Київ-Харків біля села Студеники, що на Переяславщині, трапилась ДТП за участю автомобілів Ford Mondeo та KІА Forte. За попередніми даними, 38-річний водій авто Ford не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечної швидкості руху, і здійснив зіткнення з автомобілем KІА. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на допис із Facebook-сторінки патрульної поліції Київщини.

Під час спілкування з водіями та складання схеми ДТП, інспектори виявили у водія-порушника явні ознаки алкогольного сп’яніння. З двох наданих варіантів проходження огляду на стан сп’яніння, чоловік обрав лікарню. Лікар-нарколог лише підтвердив те, що помітили поліцейські. Результат огляду на стан алкогольного сп’яніння у керманича Ford був позитивний — 1,45 проміле (це легке сп’яніння, близьке до середнього ступеню).

Правоохоронці порядку склали на водія Ford протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) й за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Також вилучили посвідчення водія.

Водій, який спричинив ДТП

Виявилося, що він нетверезий

КІА пошкоджена

Нагадаємо, на Переяславщині сьогодні трапилася страшна трагедія. Чоловіка привалило деревом.

Нагору