Куряча печінка – це один із найдоступніших і недорогих субпродуктів. Рецептів страв з курячої печінки є безліч, але найароматнішою виходить смажена.
Детальніше про приготування розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 450-500 г курячої печінки
- 2-3 цибулини
- 3-4 зубчики часнику
- 1 морквина
- 1 ст. л. бальзамічного оцету
- зелень петрушки
- олія
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Наріжте цибулю кільцями. Розігрійте на сковорідці олію, додайте цибулю.
- Моркву наріжте кружечками. Додайте її до цибулі.
- Розподіліть овочі по периметру сковороди, залишивши центр вільним. Викладіть туди курячу печінку. Обсмажуйте по 3-4 хвилини на кожному боці.
- Перемішайте печінку з овочами. Додайте бальзамічний оцет, ще раз перемішайте.
- Обсмажуйте курячу печінку з цибулею та морквою 1 хвилину, потім накрийте кришкою й приберіть з вогню.
- Під час подачі смажену курячу печінку посипте зеленню петрушки.
Оксана Симоненко