ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте курячу печінку з цибулею та морквою

Куряча печінка – це один із найдоступніших і недорогих субпродуктів. Рецептів страв з курячої печінки є безліч, але найароматнішою виходить смажена.

Детальніше про приготування розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 450-500 г курячої печінки
  • 2-3 цибулини
  • 3-4 зубчики часнику
  • 1 морквина
  • 1 ст. л. бальзамічного оцету
  • зелень петрушки
  • олія
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Наріжте цибулю кільцями. Розігрійте на сковорідці олію, додайте цибулю.
  2. Моркву наріжте кружечками. Додайте її до цибулі.
  3. Розподіліть овочі по периметру сковороди, залишивши центр вільним. Викладіть туди курячу печінку. Обсмажуйте по 3-4 хвилини на кожному боці.
  4. Перемішайте печінку з овочами. Додайте бальзамічний оцет, ще раз перемішайте.
  5. Обсмажуйте курячу печінку з цибулею та морквою 1 хвилину, потім накрийте кришкою й приберіть з вогню.
  6. Під час подачі смажену курячу печінку посипте зеленню петрушки.

Оксана Симоненко

Нагору