ЖИТТЯ

Погода на 13 квітня: у Переяславі температура трохи підніметься

Завтра погода буде хмарною, вранці вигляне сонце. Температура підніметься до 13 градусів.

13 квітня протягом усього дня погода буде хмарною, лише вранці вигляне сонце. Найтепліше буде вдень та до вечора – 13 градусів з позначкою плюс. Найхолодніше буде вранці – 6 градусів тепла. Опадів синоптики не прогнозують. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.ua.

Швидкість вітру буде всього 3-6 м/с. Вологість повітря триматиметься на рівні 70-98%. Тривалість дня 13 квітня – 13 годин 40 хвилин. Завтра день буде довшим на чотири хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:05, а захід – о 19:45.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1972 році – 25,6 градуса тепла, а найнижчу в 1923-му – 4,7 градуса морозу.

Народний прогноз:

Церква відзначає день святого Іони, святителя Інокентія і преподобного Іпатія. У народі Іпатій вшановується як помічник при безплідді. Наші пращури продовжували спостерігати за перелітними птахами і робити висновки про майбутню погоду. Якщо перелітні птахи хохляться, то хорошої погоди не чекай; після прильоту довго не щебечуть – на холод; раптово замовкли –- до грози.

Оксана Симоненко

Нагору