ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте минтай з овочами

Минтай – дуже корисна і смачна риба, у ній багато вітамінів та до того ж вона низькокалорійна. Після запікання в духовці така риба виходить смачною, ситною та поживною.

Детальніше про приготування цієї корисної страви розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 2 філе минтая
  • 2 помідори
  • 2 болгарських перці
  • 2 цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • сіль за смаком
  • мелений перець за смаком
  • приправа за смаком
  • 1 ст. л оливкової олії
  • 1 ч. л червоної паприки

Приготування:

  1. Помийте та почистіть всі овочі. Наріжте помідори, перець і цибулю великими шматочками.
  2. Складіть овочі на деко. Посоліть і поперчіть, додайте приправу за смаком. Зверху полийте оливковою олією та запікайте їх у розігрітій духовці до готовності. При цьому постійно перемішуйте і стежте за овочами.
  3. Зробіть надрізи з одного боку кожного шматка філе. Натріть рибу сумішшю солі, перцю та паприки. Покладіть одне філе на інше, щоб краще просочилися спеціями.
  4. Викладіть зверху на запечені овочі філе минтая і відправте у духовку на 5 хвилин. Потім переверніть філе й поверніть в духовку ще на 2-3 хвилини.

Оксана Симоненко

Нагору