Минтай – дуже корисна і смачна риба, у ній багато вітамінів та до того ж вона низькокалорійна. Після запікання в духовці така риба виходить смачною, ситною та поживною.
Детальніше про приготування цієї корисної страви розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 2 філе минтая
- 2 помідори
- 2 болгарських перці
- 2 цибулини
- 3 зубчики часнику
- сіль за смаком
- мелений перець за смаком
- приправа за смаком
- 1 ст. л оливкової олії
- 1 ч. л червоної паприки
Приготування:
- Помийте та почистіть всі овочі. Наріжте помідори, перець і цибулю великими шматочками.
- Складіть овочі на деко. Посоліть і поперчіть, додайте приправу за смаком. Зверху полийте оливковою олією та запікайте їх у розігрітій духовці до готовності. При цьому постійно перемішуйте і стежте за овочами.
- Зробіть надрізи з одного боку кожного шматка філе. Натріть рибу сумішшю солі, перцю та паприки. Покладіть одне філе на інше, щоб краще просочилися спеціями.
- Викладіть зверху на запечені овочі філе минтая і відправте у духовку на 5 хвилин. Потім переверніть філе й поверніть в духовку ще на 2-3 хвилини.
Оксана Симоненко