ЖИТТЯ

Погода на 14 квітня: у Переяславі буде хмарно, але тепло

Завтра погода буде хмарною, але час від часу із-за хмар виглядатиме сонце. Максимальна температура буде 13 градусів тепла.

14 квітня протягом дня погода буде хмарною, але час від часу із-за хмар виглядатиме сонце. Найтепліше буде вдень та до вечора – 13 градусів з позначкою плюс. Найхолодніше буде вранці – 8 градусів тепла. Опадів синоптики не прогнозують. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.ua.

Швидкість вітру буде всього 4-8 м/с. Вологість повітря триматиметься на рівні 63-92%. Тривалість дня 14 квітня – 13 годин 43 хвилини. Завтра день буде довшим на три хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:03, а захід – о 19:46.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1972 році – 25,4 градуса тепла, а найнижчу в 1928-му – 3,9 градуса морозу.

Народний прогноз:

14 квітня відзначають день пам’яті Марії Єгипетської. У народі святу називали Марія-Запали Сніг, Марія-заграй ярки, Марія-пусті щі. Щоб дізнатись про літо, спостерігали за нічним небом: якщо ніч ясна і тече тепла вода, то літо буде теплим і сухим. У цей час розпускається бузок, вилізають лісові мурашки.

Оксана Симоненко

Нагору