Переяслав Перейти на сайт

Кошенят із притулку в Харківцях розбирають, але є ще багато

У пункті перетримки “Кіт у чоботях” перебуває 14 дорослих котів та 9 кошенят. Нещодавно забрали двох маленьких кошенят. 

Пункт перетримки зараз розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 14 у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО “Кіт у чоботях”. Організація потребує допомоги, адже на корм та ліки необхідно чимало коштів. Також ГО “Кіт у чоботях” шукає волонтерів та небайдужих людей в Переяславі, які мають бажання займатися котиками. Документи ГО вже готові, залишається зробити програму і знайти приміщення для тваринок. Тетяна Зайцева зазначає, що, можливо, в когось є вільна літня кухня, котів можна і там утримувати.

Тетяна Зайцева розповіла Інформатору, чим зараз живе пункт перетримки.

7 квітня Наталія та Сергій Орішкевичі взяли кошенятко із пункту перетримки. Також привезли гостинці та мішок наповнювача.

Сергій Орішкевич зі своїм домашнім улюбленцем

12 квітня Костя Башинський та його родина із села Мазінки взяли кошенятко додому. В майбутньому планують стерилізувати цю кішечку.

Костя Башинський забрав із пункту перетримки маленьку кішечку

5 березня народилася дуже красива кішечка, яка чекає на люблячу сім’ю, їсть вже самостійно.

Маленька кішечка чекає на люблячу сім’ю

Шукає родину і Барсік, вік якого – близько 8 місяців. Проглистований, вакцинований, адаптований до проживання в будинку або квартирі, до лоточку привчений.

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Або ж звертайтеся до секретарки громадської організації “Кіт у чоботях” Ірини Пюри, тел. (063) 791-66-67.

Нагадаємо, що 18 квітня на “київському” майданчику вже не продавали непродовольчих товарів. Зате “Даринок” був переповнений.

Оксана Симоненко