Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Андрій Длігач розповість жителям Переяслава про суспільство майбутнього: де та коли

20 квітня студенти університету та всі охочі матимуть нагоду поспілкуватися з Андрієм Длігачем. Тема розмови буде такою: “Економіка і суспільство майбутнього та проривна стратегія України”.

20 квітня об 11:00 в рамках університетського проєкту “Платформа можливостей” на платформі Microsoft Teams усі охочі матимуть нагоду поспілкуватися з Андрієм Длігачем, PhD (доктор філософії), Генеральним директором групи компаній “Advanter Group”, експертом зі стратегічного менеджменту, футурології, брендингу, реорганізації бізнесу, стратегічного маркетингу та маркетингових досліджень, викладачем Kyiv School of Economics. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт Університету Григорія Сковороди у Переяславі. Тема розмови: “Економіка і суспільство майбутнього та проривна стратегія України”.

Приєднатися до зустрічі можна за посиланням.

“Якщо у горизонті 25 років більшості держав світу вже не буде, яким ми побачимо нове прийдешнє? У класичному розумінні держава повинна перетворитися на зручну в користуванні платформу сервісів для громадян, а її нові інституції стануть абсолютно інакшими – сервісними, діджиталізованими, мінімізованими. Багато що відійде від держави такому інституту як ком’юніті, позадержавним інституціям нового ґатунку. Що там держава, переінакшиться релігія; будуть відредаговані десять заповідей; до українців прийматимуть усіх людей, які будь-де прагнуть волі; у горизонті 2040-го року Майдан, як знедержавлена ком’юніті, почне глобально діяти в світі”, – говорить Андрій Длігач.

Нагадаємо, що у переяславському виші є проєкт “Клуб випускників університету”, в якому студентів знайомлять з випускниками, які досягли неабияких висот у житті. На розмову запросили колишнього студента Олександра Скрипченка, голос якого знайомий чи не кожному радіослухачеві України.

Нагору