Салат з фетою та оливками називається “Грецьким” не просто так. Його секрет – це свіжі та соковиті інгредієнти, які надають йому насиченого смаку.
Детальніше про приготування цього корисного салату розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- сіль за смаком
Приготування:
- Томати чері помийте і розріжте уздовж навпіл. Якщо ви використовуєте звичайні помідори, то наріжте їх великими кубиками.
- Огірок наріжте півкільцями товщиною 0,5 см. За бажанням шкіру огірка можна попередньо очистити.
- Солодкий болгарський перець наріжте великими кубиками зі стороною приблизно 2 см.
- Червону цибулю наріжте півкільцями.
- Фету наріжте кубиками.
- Перекладіть всі овочі у велику миску. Додайте оливки без кісточки.
- Приправте салат сіллю та полийте оливковою олією і акуратно перемішайте.
- Додайте кубики фети і ще раз акуратно перемішайте.
Оксана Симоненко