ЖИТТЯ

Побиття палками, вимагання грошей та вдячність: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 20 квітня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 20 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 8:13 переяславець Ш.П. викликав наряд поліції для складання заяви. Вночі цього ж дня він повідомляв, що його побили двоє наглядно відомі йому чоловіки, які проживають на вулиці Ювілейна. Зазначив, що били палками, у зловмисників були ножі. Медичної допомоги постраждалий не потребує.

Об 11:17 надійшло повідомлення про те, що у селі Хоцьки Циблівської ТГ невідомі особи ромської національності вимагають гроші. До заявниці зателефонувала Л.М. та сказала, що до неї прийшли роми та вимагають кошти.

Об 11:20 від переяславця надійшло повідомлення, що його пасинок Р.А. в стані алкогольного сп’яніння вчиняє лайку. Трапилося це на вулиці Київській у Переяславі.

О 12:50 заявниця повідомила, що опівдні її сусіди на вулиці Андрушівській у Переяславі проводили будівництво господарської споруди поблизу її паркану. Це, на її думку, є порушенням. На зауваження сусіди не реагували.

О 13:14 жителька Студеників повідомила, що в її сина викрали паспорт. Трапилося це два-три тижні тому в Закарпатській області. Відповідну заяву подавали й на Закарпатті.

О 17:30 жителька Переяслава розповіла, що на вулиці Літописній на мотоциклах їздять невідомі особи, порушують правила дорожнього руху, створюючи при цьому аварійні ситуації. Патрульні поліцейські оперативно прибули на місце події й провели роз’яснювальну роботу. А вже о 17:54 ця ж жінка знову зателефонувала до поліції і висловила подяку правоохоронцям.

О 18:45 у селі Лецьки Циблівської ТГ громадянина Б.С. відомі йому особи О.В. та К.С. нанесли тілесні ушкодження. Постраждалий потребував медичної допомоги.

Нагадаємо, що 19 квітня в Переяславі на вулиці Ярмарковій під час руху з-під автомобіля вилетів камінець та пошкодив лобове скло іншої автівки.

Віталій Усик

Нагору