ЖИТТЯ

Активісти подарували жителям Переяслава 30 великодніх пакунків: відео

Напередодні Великодня у п’ятницю, 30 квітня, активісти з Переяслава дарували літнім людям трішки тепла та уваги. Вони розвозили по їхніх домівках подарункові пакунки з пасками, олією та крупою.

Депутати міської ради та місцеві активісти провели благодійну акцію під гаслом “Турбота”. До ініціативної групи увійшли Олександра Дем’яненко, Григорій Ярема, Євгеній Глазунов та Ольга Щербак. Вони закупили паски та продуктові пакунки для пенсіонерів із різних мікрорайонів Переяслава. Загалом об’їхали 30 осель. До активістів приєдналися й журналісти Інформатора.

Євгеній Глазунов, депутат міської ради Переяслава, розповів:

— Ми вирішили зробити такий благочинний захід: привітати найбільш незахищених, найбільш потребуючих жителів нашого міста — одиноких пенсіонерів. Просто хочемо подарувати їм емоцію відчуття свята. Ми закупили символи свята — паски, а також невеличкі продуктові набори. Хочеться показати людям, що вони не самотні, шо ми підтримуємо їх.

Активісти з Переяслава дарували літнім людям тепло та увагу

Пакунків для переяславців було чимало

Депутати міської ради та місцеві активісти провели благодійну акцію під гаслом “Турбота”

Вони закупили паски та продуктові пакунки для пенсіонерів із різних районів Переяслава

Побували й на Підварках

…і на Леваді

Жінкам активісти дарували квіти

Активісти хочуть показати пенсіонерам, що вони не самотні

Усі люди виразили щиру подяку

Нагадуємо, Інформатор розповів багато цікавого в черговому відеовипуску головних новин тижня. Ви дізнаєтеся про те, що в парку спалили багатовікову тополю, ХатаNet встановила камери, щоб спостерігати за будівництвом набережної та про багато іншого.

Юлія Кравченко

Фото та відео: Юрій Товкайло

Нагору