Переяслав Перейти на сайт

Інтернет-шахраї та худоба на городі: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 11 травня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 11 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 10:00 житель Переяслава розповів поліції про шахрайство з покупками в інтернеті. 6 травня він хотів придбати бджіл на сайті OLX. Заявник перерахував продавцю 2100 гривень, але після цього той видалив оголошення та ігнорує дзвінки.

Об 11:14 поліції повідомили про ДТП на в’їзді в село Гайшин (Переяславська ТГ). Там зіткнулися “Жигулі” та джип.

О 14:10 переяславець розповів поліції про знесиленого та побитого безхатька, якого він виявив поблизу дитсадочка №7. Попросив поліцейських розібратися із ситуацією.

О 14:37 мешканка села Улянівка (Ташанська ТГ) просила наряд поліції. Сусід припаркував молоковоза біля її городу й не реагує на зауваження.

О 15:12 до відділу поліції надійшло повідомлення від жителя села Дівички (Дівичківська ТГ) про випасання худоби в непризначеному для цього місці. Сусіди заявника пасли худобу там, де в нього висаджено городину.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селах Вовчків (Переяславська ТГ), Воскресенське (Ташанська ТГ), Ташань (Ташанська ТГ), Циблі (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що вчора ввечері на Переяславщині автівка врізалася в дерево. Одна людина загинула, інша – в лікарні.

Юлія Кравченко