ЖИТТЯ

Переяслав і три села можуть лишитися без світла: коли та чому

У п’ятницю Переяслав та три села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановим капітальним ремонтом.

У п’ятницю, 14 травня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, селах Циблі, Стовп’яги, Виповзки у зв’язку з капітальним ремонтом. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 20:00:

  • у Переяславі — на вулицях Богдана Хмельницького, Узькій, Гористій, Героїв Дніпра, Небесної Сотні, Маяковського, Шкільній, Барвистій, Дніпровській, Можайській, Оболонній, Лагерній, Героїв Крут, Лозовій, Михайла Литвиненка, Миру, Дніпровській, Гімназійній, Героїв Вітчизняної Війни, Ціолковського, Козинській, Золотоніське шосе, Об’їзній, Кооперативній, Орлова, Сосновій, Новокиївське шосе, Суворова, Жданова, Якубовського та на провулках Береговому, Орлова та Суворова.
  • у Циблях (Циблівська ТГ) — на вулицях Набережній та Дачній.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) — на вулиці Лісовій.
  • у Виповзках (Ташанська ТГ) — на вулицях Молодіжній, Квітковій, Свято-Троїцькій, Шевченка, Садовій та Перемоги.

Нагадуємо про останню статистику захворюваності на коронавірус у лікарні Переяслава. Там перебуває 55 пацієнтів, з них – 52 з COVID-19. За минулу добу виписали 10 людей.

Юлія Кравченко

Нагору