Надворі стало значно тепліше та навіть спекотно, тому час братись за прохолодні напої. Мохіто — це солодкий коктейль, який вперше з’явився на Кубі. Напій традиційно роблять з чотирьох інгредієнтів: газована вода, цукор, лайм і листя солодкої м’яти.
Детальніше як приготувати цей прохолодний напій розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 10 г м’яти
- половина лайму або лимону
- 150 мл лимонаду “Sprite”
- 1 ч ложка тростинного цукру або звичайний білий
Приготування:
- Наріжте лайм шматочками та покладіть в бокал
- Додайте м’яту, цукор та перетріть все
- Додайте лід та змішайте все в шейкері
- Переливайте у склянку та заливайте лимонадом “Sprite”
- Подавайте з м’ятою та шматочками лайма
Оксана Симоненко